Bortskaffelse af jord, jordhåndtering & jordprøver i København

Står du overfor et større nedrivnings eller byggeprojekt? Hos IZA Miljø ApS tilbyder vi bortskaffelse af jord og yderligere jordhåndtering samt analyse af jordprøver i København og resten af Danmark. Hvordan jorden skal håndteres og om der skal foretages jordprøve, afhænger af om din ejendom befinder sig i et landzoneområde, byzoneområde eller om din ejendom er forureningskortlagt.
Vi tilbyder vores service for private og erhverv. Vi har eksisteret siden 2017 og sørger altid for at udføre et professionelt arbejde.

Jordprøver & bortskaffelse af jord i landzone

Befinder din ejendom i et landzoneområde er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at udtage jordprøver eller foretage jordanmeldelser til bortskaffelse af overskudsjord. I dette tilfælde afhænger det blandt andet af hvilke krav et godkendt modtageranlæg stiller. Vi sørger for, at du får den korrekte rådgivning i forbindelse med dit projekt.

Jordprøver i byzone

Befinder din ejendom i en byzone er det nødvendigt at udtage jordprøver samt udarbejde en jordanmeldelse til kommunen for at få tilladelse til bortskaffelsen af overskudsjorden (i henhold til jordflytningsbekendtgørelsen).

Forureningskortlagt ejendom

Er ejendommen forureningskortlagt er det som udgangspunkt nødvendigt at Kommunen giver dig en §8 tilladelse efter jordforureningsloven, før dit anlægsprojekt kan igangsættes. Her er det også nødvendigt at udtage jordprøver og foretage en jordanmeldelse til kommunen.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores service og har du brug for at vi udarbejder jordprøver nær Københvn? Har du nogle spørgsmål eller vil du have et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 99 88 15, sende en mail til iza@izamiljo.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit projekt, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Jordprøver, jordbundsundersøgelse og jordforurening i København

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os