Miljøundersøgelse & miljøscreening – nedrivning af bygninger i København

Hvis du ønsker at få nedrevet en ejendom for f.eks. at opføre en ny bolig, så er det nødvendigt at få foretaget en miljøscreening. Hos IZA Miljø ApS tilbyder vi miljøundersøgelser samt miljøscreening i forbindelse med nedrivning af bygninger i København og på resten af Sjælland. Formålet er at kunne optimere kildesorteringen af byggeaffaldet, samt sikre at nedriveren kan tage de nødvendige forholdsregler ved nedrivning af bygningen.

Miljøscreening ved nedrivning af bygninger

Det er vigtigt, at du har overholder det gældende regler og lovgivninger i forbindelse med miljøscreening ved nedrivning af bygninger. Anmeldelse af byggeaffaldet skal ske senest 14 dage før, at nedrivningen kan finde sted. Det er derfor en god ide, at få udført miljøundersøgelser og at din miljøscreening bliver udført i god tid, så dit byggeri kan finde sted på det planlagte tidspunkt.

Vi tilbyder miljøscreening ved nedrivning af bygninger i både København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Hvordan foregår en miljøscreening?

​Professionelle fagfolk fra IZA Miljø ApS vil gennemgå bygningen for de materialer, der kan indeholde PCB, tungmetaller, PAH, chlorparaffiner og asbest. Der vil typisk blive udtaget prøver af den indvendige og udvendige maling, tagpap, flisebelægninger og gummifuger langs vinduerne. Materialeprøverne vil blive sendt til analyse på et akkrediteret miljølaboratorium. Der vil blive udført en rapport samt en billeddokumentation, der viser, hvor prøverne er blevet udtaget.

Få et uforpligtende tilbud på miljøundersøgelser

​Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 22 99 88 15, sende en mail til iza@izamiljo.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, og vi ser frem til at høre nærmere om dit projekt.

Miljøundersøgelse og miljøscreening ved nedrivning af bygninger i København

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os