Opgravning- og nedgravning af olietank i København

Skal du have fjernet eller nedgravet en ny olietank? Hos IZA Miljø ApS tilbyder vi opgravning og nedgravning af olietank i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Opgravning af ældre olietank – undgå fremtidig forurening

Det er typisk en god ide at opgrave de gamle olietanke fra sin ejendom for at imødegå fremtidig forurening på sin ejendom. Dette skyldes, at de fleste gamle nedgravede olietanke, der er blevet taget ud af drift, ikke er afblændet og tømt korrekt. Under opgravning af olietank sørger vi også for korrekt tømning af olietank. Vi udfører en jordbundundersøgelse ved at udtage de nødvendige dokumentations-jordprøver. Vi kan også bistå med oprensning af eventuel forurenet jord samt bistå med kontakt til myndighederne.

Undersøgelse ved nedgravet olietank

Overvejer du at købe en ejendom med en nedgravet olietank, så kan vi hurtigt udføre en miljøscreening.

Forureningsundersøgelsen vil typisk omfatte to boringer ved olietanken til ca. 3 meters dybde og én boring ved tilførelsesledningen til 1,5 meters dybde. Der udtages jordprøver for hver halve boremeter samt udførelse af PID-målinger på ca.15 jordprøver. Baseret ud fra PID-målingerne vil der blive udvalgt tre jordprøver, som vil blive sendt til analyse på et akkrediteret miljølaboratorium og undersøgt for olieprodukter.

Resultatet af undersøgelsen afrapporteres med et notat, hvor analyseresultaterne, boreoplysningerne og en skitsetegning med beliggenhed af tank og boringer samt vurdering af undersøgelsens resultater.

Få et uforpligtende på opgravning- og nedgravning af olietank

​Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på opgravning og nedgravning af olietank? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os på telefon 22 99 88 15, sende en mail til iza@izamiljo.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, og vi glæder os til at foretage din næste opgravning eller nedgravning af olietank.

Opgravning og nedgravning af olietank i København

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os